onsdag 6 april 2011

Vi utökar!

Hardemo gymnastikförening växer och erbjuder därför nya aktiviteter hösten 2011. Om intresse finns drar vi igång grupper i dans, bollspel och vuxenträning. Vi söker även ledare till våra barngymnastikgrupper.

Bollspel – Vi provar på olika bollsporter och lär oss reglerna och grunderna för bland annat basket, fotboll, volleyboll m.m.

Danslek – För de lite yngre barnen. Genom rörelse till musik utvecklar vi dansglädje, motorik, balans och taktsinne. Grunden till dansleken hämtas i barnens eget rörelsemönster och i baletten.

Barndans – För de lite äldre barnen. Med grunden i baletten provar vi på olika sceniska danser som t.ex. fridans och jazzdans.

Vuxenträning – Vi motionerar tillsammans genom t.ex. cirkelträning, styrka/kondition och aerobics.

Självklart fortsätter vi även att erbjuda våra ”gamla” aktiviteter under hösten, barngymnastik för stora och små samt innebandy för herrar och damer.

Om du är intresserad av att delta i någon av våra grupper eller om du kan tänka dig att själv leda en av våra gymnastikgrupper vore vi tacksamma om du mailade en intresseanmälan med namn, ålder, vilken aktivitet du är intresserad av samt kontaktuppgifter till oss på hardemogymnastikforening@live.se Vikommer sedan att ta kontakt med dig så fort grupperna är färdigställda. Grupperna kommer även att anslås här på bloggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar